3X leuke interieur hacks!

3X leuke interieur hacks!

Leuke hacks, kleine klusjes en handige tips. Soms zijn ze zo simpel dat je ze makkelijk kan bundelen tot één blogpost. Van een tv wegwerken tot de beste manier om verf uit te kiezen tot een schilderij ophangen zonder boren. We hebben een paar van deze simpele hacks gebundeld en delen deze graag met jullie.

Tv wegwerken

Veel mensen vinden een tv die uit staan een doorn in het oog. Daarom zijn er veel creatieve mensen die hier allerlei oplossingen voor hebben bedacht. De makkelijkste is natuurlijk om de tv in een kast te stoppen en achter een deurtje weg te werken wanneer die uit staat. Geïnspireerd door nieuwe tv’s die een kunstwerk zijn als ze uitstaan, is er een nieuw idee ontstaan. Je kunt de tv ook achter een groot canvas verstoppen. Monteer de tv aan de muur en kies een heel groot canvas wat hier voor past. Met speciale scharnieren maak je het canvas vast aan de muur. Wanneer je tv wil kijken klop je het canvas als het ware ‘open’. Sluit het doek wanneer je klaar bent met kijken.

Verf kiezen

Verf kiezen die ook nog eens bij je interieurstijl past kan erg lastig zijn. Gelukkig zijn hier twee hele goede oplossingen voor. De eerste optie zijn de kleurtesters. Deze koop je voor een klein prijsje per kleur en hier kun je een vlak op je muur verven om precies te zien wat het licht in jouw ruimte met de kleur doet. Omdat die geld kost kunnen de meeste mensen dit niet met álle mogelijke kleuren doen. Daarvoor bestaan er verschillende apps waarmee je in AR een kleur op je muur kunt laten zien. Zo kun je vast de voor selectie maken.

Lijstje ophangen zonder boren

Een huurhuis of kamer moet je altijd netjes opleveren in dezelfde staat als je het hebt gehuurd. Daar horen geen gaten in de muur bij. Veel mensen kiezen er daarom voor om te zoeken naar alternatieven voor boren zodat ze later geen gaatjes hoeven te vullen. Hierdoor is gebleken dat plakhaakjes erg goeie alternatieven zijn! Een andere optie is om je lijstje tegen de muur aan te leunen en op een tafeltje neer te zetten.

Katelijne van Leur

Hi, ik ben Katelijne en styling en interieur is echt mijn passie. Hier kan je de leukste en laatste trends vinden om extra van jouw woning te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *