Alle musthaves voor een toffe meidenkamer op een rijtje!

Alle musthaves voor een toffe meidenkamer op een rijtje!

Ben je bezig met een room makeover van je dochter of ga je zelf aan de slag om jouw eigen kamer een andere look te geven? In deze blog nemen we een paar items met je door, die je echt niet mag missen tijdens de makeover.

Na het uitkiezen van een mooi nieuw behangetje met een leuke print of die perfect kleur verf is het de beurt aan de meubels en accessoires. Want welke items zijn eigenlijk onmisbaar in een meidenkamer?

#Spiegel

Wellicht wel één van de belangrijkste items in een meidenkamer is de spiegel. Niet alleen om te kijken hoe je outfit van de dag er uit ziet, maar natuurlijk ook voor al die make-up sessies en wat dacht je van al die danspassen. Je moet wel even checken hoe je coole moves eruit zien. Dat je een spiegel nodig hebt is wel duidelijk, maar dan komt de vraag wat voor spiegel? Een langwerpige, een ronde of een vierkante, de keuze is reuze. Kijk wat het beste past in de slaapkamer en naar de wens van de slaapkamer eigenaresse.

#Dressoir + accessoires

Naast de kledingkast heeft een jongedame natuurlijk ook een dressoir of een ladekastje nodig. Dit item is namelijk ideaal voor het opbergen van tassen, haaraccessoires, sieraden en make-up. Het is daarnaast ook erg leuk om het één en ander te presenteren op het ladekastje. Wat dacht je van een mooie sieradenstandard of sieradendoosje? De online sieraden groothandel heeft een ruim aanbod aan de leukste sieraden displays. Van houten sieradenstandaards tot trendy kettingen displays. Plaats de houder op de kast samen met een geurkaasje en een vaasje.

# Foto wand

Nu de muren zijn geverfd, de meubels zijn geplaatst is het tijd voor de finishing touch. Iedereen wilt in zijn eigen slaapkamer graag een speciale sfeer creëren. Een fotowand is daarom de perfect toevoeging. Hang diverse fotolijsten in een mooi kader aan de muur. Kies vervolgens foto’s uit de mooi passen bij de kleur van de slaapkamer. Nog even snel een leuke plaid over het bed heen en een paar kussens en de slaapkamer make-over is helemaal klaar!

Katelijne van Leur

Hi, ik ben Katelijne en styling en interieur is echt mijn passie. Hier kan je de leukste en laatste trends vinden om extra van jouw woning te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *