De interieurtrends van 2021

De interieurtrends van 2021

Marineblauw

Een marineblauwe kleur zal een trend zijn in 2021. Marineblauw is het nieuwe zwart. Perfect voor het creëren van elegante en eigentijdse ruimtes.

Duurzaam modern design

Dit zijn bewustere tijden. In 2021 zal alles duurzamer moeten zijn en dit zal zich ook vertalen in interieurtrends, die een nieuw tijdperk in de ontwikkeling van duurzame designstukken zullen bepalen. Nieuwe biokunststoffen, recyclebare materialen en milieuvriendelijke stukken zullen een opkomende designtrend zijn.

Minder is meer

Als u echt een modern huis wilt, vraag u dan af wat u kunt verwijderen, wat u kunt opbergen en uit het zicht kunt houden, en welke elementen niet essentieel zijn en organiseer dan volgens de prioriteiten. Je moet consequent zijn met dit proces, en om de paar maanden naar elke kamer terugkeren en er met nieuwe ogen naar kijken. U zult zeker merken dat er meer te vereenvoudigen valt. Impulsieve aankopen van modeartikelen maken geen deel uit van de moderne stijl. Kies de goed gemaakte stukken die gebouwd zijn om lang mee te gaan, om het dagelijks gebruik te kunnen weerstaan.

Grijze interieurs

Het seizoen 2020-2021 wordt gekenmerkt door grijstinten. Een koel neutraal kleurenschema dat technologie en moderniteit combineert om elegante ruimtes te creëren.

Industriële stijl

Industriële stijl is een esthetische trend die aan het einde van de jaren 2000 populair werd met verweerde houten, betonnen en metalen verlichtingsarmaturen. In 2021 wordt deze stijl populairder dan ooit.

Neutrale kleuren

Neutrale kleuren zullen nooit uit de mode raken. Het belangrijkste aspect van dergelijke kleuren is de introductie van diverse subtiele details die een interieur iets meer karakter geven. Ideaal voor het creëren van een meer intieme en gastvrije omgeving.

Licht hout

Vanuit Scandinavische inspiratiebronnen wordt licht hout een trendmateriaal voor interieurs. Dit materiaal wordt niet alleen gebruikt voor vloeren, maar ook voor de bekleding van wanden en plafonds. Licht hout in zijn ruwe kleur en esthetiek zal een hoogtepunt zijn voor multifunctionele ruimtes.

Katelijne van Leur

Hi, ik ben Katelijne en styling en interieur is echt mijn passie. Hier kan je de leukste en laatste trends vinden om extra van jouw woning te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *