De leukste interieur ideeën om je nagellak op te bergen

De leukste interieur ideeën om je nagellak op te bergen

Heb jij thuis ook een indrukwekkende collectie nagellakken maar geen mooi plekje om alles op te bergen? Deze spullen verdienen natuurlijk een plekje in je interieur. Door je nagellak creatief op te bergen, geef je je interieur net dat tikkeltje meer: ​​helemaal Pinterest-waardig! Ook is het veel makkelijker en overzichtelijker om de juiste kleur te kiezen! Wedden dat je kleuren zult ontdekken die je niet meer kende?

We geven je in dit artikel leuke tips om jou interieur een upgrade te geven door je nagellakken hiervoor te gebruiken. Tevens wil je je nagelproducten ook in optimale conditie houden, daarom is het belangrijk om ze op een koele en droge plaats te bewaren, niet in de badkamer! Kies een ruimte met een constante temperatuur en liefst weinig zonlicht.

1.     Stijlvolle étagere

Al die kleurtjes nagellak bij elkaar leveren een prachtig beeld op. Maak hier een mooie nagel étagere van die je ook nog rond kunt draaien om het perfecte kleurtje te vinden. Zo heb je je gellak en rubber base in no time gevonden.

2.     Kader je nagellakken in

Wat ook een erg leuk idee is, om een rekje te maken waar je al je nagellakken naast elkaar kunt zetten met een foto kader eromheen. Neem een leuk antieken kader en hang deze boven je salontafel. Laat je nagellakken een schilderij vormen!

3.     Berg je nagellakken op in een grote glazen snoeppot

Heb jij je nagellakjes wel eens met snoepjes vergeleken? Als je collectie groot genoeg is kun je verschillende potten kopen en je nagellakken hier per kleur opbergen.

4.     Juwelenkistje

Verzorg je nagellakken goed en berg ze op in een mooie glazen sieradenkist met gouden omranding. Want wie zegt dat juwelenkisten alleen voor sieraden zijn?

5.     Ikea kastjes

Ken je die bureau kastjes van de ikea? Deze hebben lades die je open kunt trekken, echt ideaal om je nagellakken in op te bergen!

Katelijne van Leur

Hi, ik ben Katelijne en styling en interieur is echt mijn passie. Hier kan je de leukste en laatste trends vinden om extra van jouw woning te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *