Op zoek naar een epoxy tafel?

Op zoek naar een epoxy tafel?

Wilt u graag uw interieur vernieuwen met een epoxy tafel? Door de warme uitstraling van een epoxy tafel kunt u uw woonkamer of eetkamer een huishoudelijke sfeer geven. Geen enkele epoxy tafel is hetzelfde vanwege de typische structuren van de verschillende houtsoorten. Zou u graag een tafel willen die veelzijdig is en in elk interieur past? Een epoxy tafel kopen is ons advies!

Ruime keuze in epoxy tafels

Epoxy tafels zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Zo heeft u de keuze uit walnoten en populieren. De tafels is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en is het ook een erg duurzame investering. Een epoxy tafel is niet eenvoudig om te maken, hiervoor wordt namelijk veel kennis en techniek vereist. Het bewerken van epoxy is een thermohardende kunststof die veel processen kent. Tegenwoordig wordt epoxy steeds meer gebruikt in meubels en dus ook in tafels. Het is ook mogelijk om een epoxy salontafel in uw interieur te gebruiken. 

Maak uw interieur compleet met een epoxy salontafel

In een salontafel komt het karakter van een houten salontafel mooi naar voren. Dit is dan ook een reden waarom veel mensen kiezen voor een epoxy salontafel. Doordat de salontafels worden gemaakt met een laag epoxy, worden ze kras- en slijtvast, maar ook waterbestendig. Als u overweegt om een epoxy salontafel te kopen, is het ook goed om iets te weten van het gehele maakproces. Specialisten kiezen een boomsoort en leggen deze droog. Houd hier rekening mee dat het 8 tot 10 weken kan duren. Na het droogleggen kan het gekozen hout bewerkt worden. Hierbij kunt u denken aan een oliebehandeling. Hierna zullen ze gereinigd worden en zijn ze bijna klaar voor de verkoop.

Wacht niet langer en koop het nu!

Zou u graag advies willen krijgen over een epoxy tafel of salontafel? Schakel dan een expert in. Zij helpen u graag met de aanschaf van een tafel. Van het kiezen van de boomsoort tot aan de oplevering van het meubelstuk, zij weten er alles van!

Katelijne van Leur

Hi, ik ben Katelijne en styling en interieur is echt mijn passie. Hier kan je de leukste en laatste trends vinden om extra van jouw woning te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *