Verbeter je interieur met deze staal-hout combinaties

Verbeter je interieur met deze staal-hout combinaties

Staal en hout zijn van zichzelf al hele populaire materialen in veel interieuren, zo zijn de meeste kasten allemaal van hout of staal. Ze worden gezien als stoere materialen maar zo komen ze in de meeste interieurs niet naar voren. Vaak krijgt het dan een moderne of elegante uitstraling. De staal-hout combinatie heeft echter per definitie iets stoers en is ook een echte eyecatcher in je huis. Het is dus echt een aanrader om je interieur een boost te geven met een staal-hout combinatie.

1 Eettafel

De eettafel is misschien wel een van de belangrijkste meubels in huis, waarvan je toch zeker moet willen dat het in het oog springt. Je zit er namelijk dagelijks aan om te eten, te werken, te studeren of om iets anders te doen. Daarom is het logisch dat je ook een beetje een mooie tafel wilt hebben en een staal-hout combinatie is daar perfect voor. Een mooi houten tafelblad met daaronder een stalen onderstel zal de ultieme eyecatcher zijn en het zal je eetkamer een stoere, maar mooie, uitstraling geven.

2 Deuren en kozijnen

De industriële stijl is de laatste jaren enorm in opkomst en dat leidt ertoe dat je nu veel meer stalen deuren en kozijnen ziet. Het leuke is ook dat je deze zowel binnen als buiten toe kan passen en dat het ook heel goed samengaat met hout. Een deur van staal en hout is sowieso een hartstikke leuke toevoeging aan je huis en kan in combinatie met wat groen een hele fijne sfeer in huis creëren. Ook buiten kan een deur van hout, rvs staal en rvs handgrepen heel leuk zijn in je tuin.

3 Kasten

Eveneens onmisbaar meubilair in huis zijn kasten en laat de staal-hout combinatie daar nou net perfect voor zijn. Met het stalen frame en houten planken of lades kun je vele kanten op en het geeft een leuke, stoere sfeer aan je huis. Een leuke hangplant bovenop de kast en je hebt een fantastische eyecatcher in je woonkamer. Je kunt de kast ook afwerken met bijvoorbeeld stalen of houten ladeknopjes.

4 Salontafel

De meeste avonden van de week zul je thuis op de bank voor de televisie doorbrengen en voor de bank staat altijd de salontafel. Daar zet je dan een leuke plant neer, kun je de afstandsbediening op kwijt en zet je je drankje op neer. Superhandig dus, maar het kan ook supermooi zijn. Namelijk in een staal-hout combinatie, lekker stoer maar ook mooi. En het gaat goed samen met welk interieur dan ook.

Katelijne van Leur

Hi, ik ben Katelijne en styling en interieur is echt mijn passie. Hier kan je de leukste en laatste trends vinden om extra van jouw woning te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *