Alle voordelen van een dressoir op een rijtje!

Alle voordelen van een dressoir op een rijtje!

In bijna elke woonkamer staat wel een dressoir – een middelhoog kastje met een vlakke bovenzijde. Dressoirs zijn er in alle soorten en maten, bovendien zijn deze in verschillende kleuren te verkrijgen. Iedereen vindt dus wel een dressoir die bij hem of haar past. Maar waar kun je een dressoir nou kopen? Het kan bij debameubelen.be. Ben je geïnteresseerd in een dressoir? In dit artikel lees je alles over de voordelen.

Het neemt niet veel ruimte in beslag

Een dressoir is een stuk lager dan een ‘normale’ kast. Hierdoor neemt het minder ruimte in beslag. Natuurlijk is een dressoir nog wel breed en neemt het wat dat betreft ruimte in, maar de woonkamer oogt een stuk ruimtelijker aangezien de muur boven het dressoir nog steeds zichtbaar is. Je kunt daar ook iets leuks mee doen. Zo kun je de muur achter het dressoir verven in een kleur die goed bij het dressoir past.

Je kunt er veel in kwijt

Een dressoir mag dan wel niet zo veel ruimte innemen als een ‘normale’ kast, dat wil niet zeggen dat je niet genoeg kastruimte hebt – in tegendeel. De dressoirs zijn vaak op een efficiënte manier ingericht, met veel vakjes en lades. Ook kan een dressoir erg diep zijn. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je je spullen er niet in kwijt kan. Bovendien hebben de meeste dressoirs dichte deuren of lades, zodat alle spullen uit het zicht zijn opgeborgen.

Je kunt de bovenkant gebruiken voor decoratie

Niet alleen de lades van het dressoir zijn nuttig, hetzelfde geldt voor de bovenkant. Deze is natuurlijk niet bedoeld om je spullen in op te bergen, maar je kunt er wel veel andere leuke dingen mee doen. Je kunt de bovenkant helemaal aankleden zoals je zelf wilt. Zet er bijvoorbeeld fotolijstjes of kaarsjes op. Maar je kunt ook nog een stapje verder gaan en de gehele bovenkant uitgebreid decoreren.

Katelijne van Leur

Hi, ik ben Katelijne en styling en interieur is echt mijn passie. Hier kan je de leukste en laatste trends vinden om extra van jouw woning te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *