Slapen op hoog niveau

Slapen op hoog niveau

Wil je de kinderkamer op een leuke manier compleet maken? Zorg dan voor een bed waar kinderen graag in kruipen. Daarom kies je bijvoorbeeld voor een hoogslaper. Dit is niet alleen leuk voor de kinderen. Het is ook nog eens zo dat je er allerlei andere voordelen uit kunt halen. Het is dus zeker de moeite waard om eens te bekijken hoe jij de kinderkamer compleet kan maken ermee. 

Goed gebruikmaken van de ruimte 

Een belangrijk voordeel van dit type bed is dat je daardoor de ruimte veel beter kan benutten. Zo kan je bijvoorbeeld onder het bed ook van alles laten plaatsen. Denk aan een hoogslaper met bureau. Daar kan jouw kind dan het huiswerk van de juf of meester aan maken. Of er kan lekker geknutseld of getekend worden. Dat is altijd een goed idee. Zo ben je dus niet meer ruimte in de toch al wat kleinere kinderkamer kwijt en heb je toch alles wat je wenst voor je kind. Dit is slechts één voorbeeld van wat ermee mogelijk is. Er kunnen bijvoorbeeld ook kasten onder het bed. De loze ruimte in de hoogte wordt dan goed benut. 

Passend bij de kamer 

Het leuke aan de hoogslaper is dat deze in heel veel verschillende vormen te krijgen is. Zo kan je er dus zelf ook een hand in hebben. De meeste modellen zijn zelf samen te stellen. Dus je kunt zelf bepalen of je er liever een bureau onder hebt, of gebruikmaakt van kastruimte. Omdat de bedden ook nog eens een goede lengte hebben, kan jouw kind er behoorlijk lang mee doen. Dat maakt het dus ook alleen maar aantrekkelijker om ervoor te kiezen. Het is een goede investering waar jullie allemaal lang plezier van zullen hebben. Neem altijd de vele mogelijkheden door om te bekijken wat het best past bij de kamer die jullie voor ogen hebben. 

Katelijne van Leur

Hi, ik ben Katelijne en styling en interieur is echt mijn passie. Hier kan je de leukste en laatste trends vinden om extra van jouw woning te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *