Verzorg uw haar, hoe het er ook uitziet

Verzorg uw haar, hoe het er ook uitziet

U zult overweldigd worden door alternatieven als u de haarverzorgingsafdeling van een schoonheidswinkel binnenloopt. Het kan moeilijk zijn om te kiezen tussen de goedkope en de dure, volumineuze en strak opwekkende flessen te midden van een zee van mooi opgestelde flessen. Het kiezen van de juiste shampoo voor uw haartype is nog steeds de eerste stap naar resultaten van salonkwaliteit. Van ingrediënten tot prijzen, we vertellen u alles wat je moet weten over wat een goede shampoo is en waar je op moet letten in een shampoo. Wat is onze doelstelling? Om je te helpen om van elke dag een fantastische haardag te maken.

Wat maakt een shampoo goed?

We begrijpen hoe verwarrend de waslijst van tong brekende chemicaliën op shampooflessen kan zijn. De componenten die shampoo de schuimfactor geven die we zijn gaan associëren met reinheid, natriumlaurethsulfaat en ammoniumlaurylsulfaat, nemen de kroon als de meest voorkomende. Aan de andere kant kunnen deze schuimmiddelen irriterend zijn en uw haar ontdoen van zijn natuurlijke oliën. Er zijn tal van sulfaatvrije shampoos op de markt, wat aangeeft dat sulfaten niet het enige zijn dat ze zijn. En de meeste van hen zijn niet verlegen om te beweren dat ze sulfaatvrij zijn, dus zoek dat op het etiket. Professionele haarstylisten zoals Esther van Maanen kunnen de beste shampoos voor uw haar aanbevelen, dus het is ook belangrijk om hierover uw haarstylist te raadplegen.

Wat is beter, goedkoop of prijzig?

Als het om prominente shampoos gaat, investeert u in de ontwikkeling van een hoogwaardige receptuur. Aan de andere kant hebben drogisterij-shampoos een lange weg afgelegd en veel zijn nu verstoken van agressieve ingrediënten. Betaalbare shampoos kunnen het haar van zijn natuurlijke oliën verwijderen, wat problematisch kan zijn voor gekleurd haar of haar dat al droog is. Gelukkig zijn er sulfaatvrije opties beschikbaar tegen een redelijke prijs. Het is dan belangrijk om te investeren in de goede maar prijzige voor het onderzoek dat ze hebben gedaan om uw haar in zijn goede conditie te houden, die van Mr Smith shampoo is een geweldige deal aangezien er onderzoek is gedaan om een ​​goede formule te maken plus het zal uw zakken niet legen.

Katelijne van Leur

Hi, ik ben Katelijne en styling en interieur is echt mijn passie. Hier kan je de leukste en laatste trends vinden om extra van jouw woning te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *