3 VOORDELEN VAN PVC JALOEZIEËN

3 VOORDELEN VAN PVC JALOEZIEËN

Het kiezen van de juiste raambekleding in huis is niet altijd even gemakkelijk. Welke raamdecoratie hang je waar en welke is het meest functioneel voor een bepaalde ruimte? PVC jaloezieën zijn een ware trend anno 2021. Wij vertellen je wat de 3 voordelen zijn van dit type raamdecoratie.

Functionele raamdecoratie op maat

Raambekleding moet zowel passen bij je smaak, als bij je wensen. Een voordeel van PVC jaloezieën is dat ze in vrijwel elk interieur passen en een goede combinatie van privacy en lichtinval bieden. Ze worden bijvoorbeeld gespot binnen een industrieel, Scandinavisch, modern en bohemian interieur. De jaloezieën hebben lamellen die handmatig versteld kunnen worden door middel van een koordbediening. Op deze manier kantel je de lamellen gemakkelijk en bepaal je zelf de gewenste mate van lichtinval. In de avond kunnen de lamellen helemaal opengezet worden voor wat extra daglicht in huis en in de avond kunnen ze dichtgedraaid worden voor meer privacy. PVC jaloezieën bieden dus een goede combinatie van mooi en functioneel.

Geschikt voor iedere ruimte

PVC jaloezieën hebben de voordelen van kunststof, hierdoor zijn ze geschikt voor iedere ruimte in huis. De jaloezieën zijn vochtbestendig en het materiaal zet daarom niet uit bij temperatuurwisselingen. Ook zijn ze gemakkelijk schoon te maken. In tegenstelling tot bijvoorbeeld houten jaloezieën. PVC jaloezieën zijn daarom ook perfect voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer en de keuken.

Sfeervol en stijlvol

PVC jaloezieën geven het gevoel van hout en de voordelen van kunststof, dat maakt dit type raambekleding zo populair. Deze sfeervolle jaloezieën zijn dan ook niet te onderscheiden van echt hout. Ze geven een stijlvolle look aan je interieur en zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Kies voor een passende kleur binnen jouw interieur en kies voor jaloezieën met of zonder ladderband. Jaloezieën zonder ladderband geven een strakkere uitstraling aan je interieur, terwijl jaloezieën met ladderband juist een luxere en warmere uitstraling geven. Ook de lamelbreedtes en andere productopties kunnen naar wens gemaakt worden. Hierdoor zijn PVC jaloezieën niet alleen heel erg functioneel, maar ook sfeervol.

Katelijne van Leur

Hi, ik ben Katelijne en styling en interieur is echt mijn passie. Hier kan je de leukste en laatste trends vinden om extra van jouw woning te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *