Engel Architecten: gespecialiseerd in moderne villa’s

Engel Architecten: gespecialiseerd in moderne villa’s

Bent u geïnspireerd geraakt om een moderne villa te laten ontwerpen? Het is belangrijke dat u dan de juiste architect moderne villa in de hand neemt om uw droomhuis te verwezenlijken. Het is niet makkelijk om een passende architect te vinden. Engel Architecten richt zich volledig op het bouwen van moderne villa’s en woningen. Wij zijn gelokaliseerd in Hilversum maar realiseren projecten over heel Nederland. Bent u op zoek naar een architect die uw moderne villa kan ontwerpen? Maak een vrijblijvende afspraak waar wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Klassiek en modern in één

Architectuur is breed en omvat veel bouwstijlen. Van klassiek tot modern. Klassieke stijlen worden vaak geassocieerd met de jaren 30, toen we vaak rode bakstenen, steile daken en grote overstekken zagen. Moderne stijlen zijn juist eenvoudig en strak met wit stucwerk. Engel Architecten combineert modern en klassiek waardoor er een moderne, maar sfeervolle villa tot stand komt. Wij maken gebruik van natuurlijke materialen, veel glas en forse overstekken. Onze ontwerpen stralen moderniteit uit, maar hebben ook elegantie.

Architectuur

Kosten

De bouwkosten van een moderne villa verschillen. Deze kosten hangen af van welke wensen de opdrachtgever heeft. Sommige specifieke materialen en ontwerpen zijn prijziger dan de andere. Engel Architecten maakt van tevoren een realistische voorspelling van de bouwkosten. Ons bedrijf is erg kundig op dit gebied waardoor wij altijd op een reële schatting uitkomen. Op basis van de grootte van de woning, de te gebruiken materialen en de inhoud voorspellen wij de bouwkosten van het woonhuis.

Specialistische begeleiding

Het ontwerpen van een woning en het bouwen ervan is een groot proces. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerp van de woning, de uitwerking ervan en bouwtoezicht. Engel Architecten begeleidt opdrachtgevers van de eerste pennenstreek tot de laatste steen en maakt gedetailleerde ontwerpen. Door goede communicatie met opdrachtgevers en betrokkenen zoals timmerlieden en installateurs kunnen wij het hele proces zo specialistisch mogelijk begeleiden.

Katelijne van Leur

Hi, ik ben Katelijne en styling en interieur is echt mijn passie. Hier kan je de leukste en laatste trends vinden om extra van jouw woning te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *