Het online platform voor jou!

Het online platform voor jou!

Volg jij graag alle showbizz nieuwtjes en ben jij een groot fan van programma’s als RTL Boulevard of online platformen als Cosmopolitan, dan is Dameswiki de digitale omgeving voor jou! Het is een blog bestaande uit 11 categorieën: Beauty, Carrière, Eten & Drinken, Fashion, Fit & Gezond, Lifestyle, Mama’s, Nieuws, Reizen, Showbizz en Wonen. Alhoewel het platform vooral gericht is aan vrouwen, kunnen mannen er zo nu en dan ook handige informatie vandaan halen. Zo zijn de kopjes Fit & Gezond en Eten & Drinken zeer geschikt om informatie op te doen voor zowel jou als je partner.

Cocktails maken

Onder het kopje tags kun je ook andere categorieën vinden zoals alcohol, horoscoop, liefde, persoonlijkheid of technology. Als je op alcohol klikt is het eerste artikel wat je krijgt te zien een artikel over het maken van cocktails met rum. Rum wordt vaak als basis gebruikt in cocktails als Pina Coladas, Daiquiris, Dark ‘n Stormy’s of bijvoorbeeld Mojito’s. Het is een zeer populaire cocktail basis. Neem vooral even een kijkje als je wilt weten hoe je dit soort cocktails kan bereiden. Wellicht een leuk idee voor een cocktail avondje met vrienden!

Showbizz sterren

Op Dameswiki kun je ook het kopje showbizz terugvinden. Als je hierop klikt zie je allereerst een artikel wat gaat over de rijkste sterren van het populaire platform Tiktok. Dit is de opvolger van het voorheen bekende Musically. Sommigen Tiktok sterren verdienen miljoenen per jaar. In dit artikel kun je lezen hoe zij hun geld verdienen en hoe jij je eigen platform op kunt bouwen. Daaronder vind je een artikel over een veelbesproken nederlandse tv presentatrice, Eva Jinek. Tijdens de opnames van een van haar programma’s leerde zij haar partner Dexter kennen. Een aantal jaar later, in 2020, is Eva Jinek getrouwd. Dit en andere tips en informatieve artikelen vind je terug op Dameswiki.

Katelijne van Leur

Hi, ik ben Katelijne en styling en interieur is echt mijn passie. Hier kan je de leukste en laatste trends vinden om extra van jouw woning te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *