Klokken in je huis

Klokken in je huis

De tijd, we zijn er tegenwoordig steeds meer mee bezig. We willen zoveel mogelijk doen in een zo kort mogelijke tijd. Alles moet efficiënt en we willen overal op tijd zijn. We moeten ook overal op tijd zijn, want de wereld draait gewoon door. Maar tijd is niet alleen praktisch. Klokken kunnen naast hun praktische functie ook qua ontwerp een ware toevoeging aan je interieur zijn. Op Gardentoday.nl vind je een ruim aanbod aan klokken en kun je rustig oriënteren wat voor stijl bij je past.

Plaats in huis

Kies vooral voor een plek waar geen andere klokken aanwezig zijn. In de keuken heb je bijvoorbeeld vaak al een digitale klok op de oven zitten of op de magnetron. Op de studeerkamer staat vaak een computer waar je de tijd op kunt zien. In de woonkamer is een klok dus vaak ook nog daadwerkelijk een praktische toevoeging.

Digitaal?

Qua uiterlijk heb je 2 grote verschillen als het om klokken gaat. Je hebt de digitale klok en de klassieke ‘ronde’ klok. Bedenk van tevoren wat je fijner vindt aflezen. De ene persoon vindt digitale klokken maar onhandig en moet steeds staan rekenen en de ander vindt ronde klokken maar onoverzichtelijk. Beide hebben voor- en nadelen, maar bedenk even naar welke soort je op zoek wil.

Ontwerp

Als je weet of het een digitale of klassieke ronde klok wordt, dan heb je al de helft van de klokken weg gefilterd. Dit scheelt al een hoop scrollen op verschillende websites. Je kunt ook nog selecteren op merken van klokken. En wat voor cijfers wil je op de klok, Romeinse cijfers, geen cijfers of de klassieke cijfers. Moet de klok opvallen, of heb je liever een rustige klok die bij je drukke bloemen behang past? Onze favoriet is de Riverdale klok, past overal bij en doet het altijd goed bij bezoek.

Katelijne van Leur

Hi, ik ben Katelijne en styling en interieur is echt mijn passie. Hier kan je de leukste en laatste trends vinden om extra van jouw woning te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *