Hoe versier je het huis met kerst?

Hoe versier je het huis met kerst?

Houd de kerstboom simpel

En werk met wat je al hebt. We hebben allemaal visies om onze boomdecoraties elk jaar te veranderen, waarbij we een kleurenthema en -trend uitkiezen om te volgen. Hou het eenvoudig en gebruik een paar van je favoriete decoraties in vergelijkbare kleuren om te schitteren. U kunt uw collectie natuurlijk geleidelijk aan bijwerken door elk jaar een paar nieuwe kerstballen toe te voegen, voor het gemak hoeft u alleen maar te zorgen dat ze een beetje overeenkomen met uw andere decors.

Doe niet te gek

En dat betekent voor ons groen. Overal. Als je het geluk hebt dat je het gebladerte uit je eigen tuin kunt hakken, geweldig, doe het dan. Zo niet, vraag dan om wat snoeisel als je je kerstboom gaat kopen, als je brutaal genoeg bent moeten ze je gratis wat takjes geven. Ga dan gewoon naar de stad en wikkel ze om je leuningen, plak ze over foto’s, terwijl je langs een schoorsteenmantel loopt. Je kunt er ook lichtjes doorheen snoeren en ballen tussen het gebladerte plaatsen voor nog meer effect.

Woon je wat kleiner?

Als je niet veel ruimte hebt om te decoreren, maak dan gewoon gebruik van de oppervlakken – een vensterbank, de bovenkant van een consoletafel, een set planken. Gebruik deze ruimtes om een feestelijke display te creëren. Zelfs zoiets simpels als wat twijgjes in een vaas met wat sprookjesachtig licht kan een effectief, supergemakkelijk kerstversieringsidee zijn.

Hang buiten wat lichtjes op

Een andere snelle manier om je buren te laten zien dat je dit hele kerstversieringsdingetje hebt, is om een paar buitenlampjes op te hangen. Letterlijk gezien plak je ze gewoon om je deur, gooi je ze in de haag of wikkel je ze om een boomstam. Wat wij zo leuk vinden aan sprookjeslampen is dat je zo weinig moet doen om ze op te hangen, maar ze zien er altijd zo glorieus uit als ze licht zijn.

Katelijne van Leur

Hi, ik ben Katelijne en styling en interieur is echt mijn passie. Hier kan je de leukste en laatste trends vinden om extra van jouw woning te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *