Is thuis werken fijn?

Is thuis werken fijn?

Veel mensen moeten thuis gaan werken. Het kan een voordeel zijn voor sommige mensen want ze hoeven zich niet klaar te maken of lang te reizen. Sommige zijn thuis wat een fijn gevoel geeft en je kan alles doen wat je wilt omdat het jouw huis is. Je moet ook natuurlijk alles regelen, je moet een plek maken voor je werk en een sterke internet hebben als je iets doet waarmee je een laptop nodig hebt. Voor sommige is thuis werken juist niet fijn omdat er veel lawaai is of ze wonen niet alleen thuis en worden steeds verstoord als ze alleen werken.  

Kantoor van iemand die thuis werkt 

Ik ken iemand die thuis werkt en zij wil niet terug naar de tijd waar je vroeg op moet staan om naar werk te gaan. Zij heeft een kamer ingericht met 2e hands kantoormeubelen en hier werkt ze. Wanneer ze klaar is dan gaat ze lekker een deur verder naar de woonkamer een gaat ze met een kop thee lekker liggen. Niet in de file staan en chagrijnig thuis komen, nee. Ze kan nu haar eigen tijd en planning maken. Niemand die haar lastig valt, lekker rustig thuis. Natuurlijk is dat wat anders dan een ruimte met al je collega’s.   

Inrichting van iemand die alleen woont 

Mijn vriendin die woont alleen en daarom is thuiswerken dus heel fijn. zij heeft een minimalistisch huis en de meeste meubels van haar zijn tweedehands. er zijn veel tweedehands kasten in haar huis die heel groot zijn en ook nog mooi uitzien. Er zitten allemaal borden en glazen in de kasten want haar keuken is niet zo heel groot. Ook heeft ze een kledingkast die tweedehands is en het lijkt gewoon nieuw, zo een kast heb ik nergens gezien. Als een alleenstaande en een student is het belangrijk dat je improviseert. Je hoeft niet perse de dure of de nieuwe dingen te kopen want niemand kijkt er toch naar, het is meer voor jezelf.  

Katelijne van Leur

Hi, ik ben Katelijne en styling en interieur is echt mijn passie. Hier kan je de leukste en laatste trends vinden om extra van jouw woning te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *