Meer ontspanning in de badkamer

Meer ontspanning in de badkamer

Tijd vinden om te ontspannen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. In deze blog bespreken we tips voor badkamerontspanning, zodat je snel kunt genieten van meer ontspanning in de badkamer.

Verleng je douchetijd

‘S Ochtends opstaan ​​kan vaak een echte strijd zijn, zeker in de wintertijden. Waarom zou je wakker worden dan niet wat aangenamer maken? Neem een ​​douche, maar geef jezelf 10 minuten extra om je echt te concentreren op je reinigingsritueel. Gebruik veel shampoo en conditioner. Om je humeur te verbeteren, kan je ook nog eens jouw favoriete playlist afspelen terwijl je een lekker lange douche neemt.

Zorg dat je 1 of zelfs 2 grote, donzige handdoeken klaar hebt liggen en een badjas om even in te luieren. Je hoeft je toch niet meteen aan te kleden?

Wees genereus met verzorging

Deze tip kan voor verschillende mensen verschillen, maar het basisprincipe is hetzelfde: als we blij zijn met hoe we eruit zien, voelen we ons meer ontspannen.

Als je lotions en verzorgingsproducten achter in de badkamerkast op de loer hebt liggen, is dit het moment om ze eruit te halen en te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan je Rituals pakket die je een keer voor jouw verjaardag hebt gekregen maar nooit hebt gebruikt. Pak het uit en gebruik wat er in zit.

Lang haar? Geef jezelf voldoende extra tijd om te föhnen, krullen, stijlen of wat je ook doet om je kapsel er fantastisch uit te laten zien.

Stoppels? Trakteer jezelf op een natte scheerbeurt met een fris scheermesje. Gebruik wat hydraterende lotion op je huid en spray op je favoriete eau de cologne.

Een rustgevend bad voor het slapen gaan

Een heel voor de hand liggende manier om te ontspannen in de badkamer is om een ​​lekker bad vol bubbels te nemen. Het is het beste om dit een uur voor het slapen te gaan doen om je te helpen in een fijne diepe slaap te komen.

Onthoud dat je bad warm moet zijn, niet heet. Laat je niet verleiden door cafeïne en alcohol – ze helpen je niet om te ontspannen op dit tijdstip van de avond. In plaats daarvan zal een lekkere mok cacao of melk je in de juiste stemming brengen.

Zorg ervoor dat jouw elektronische apparaten buiten de grenzen van de badkamer worden achtergelaten en neem geen boeken mee. Dit is totale ontspanningstijd. Het komt niet vaak voor dat we in totale stilte kunnen ontspannen, en het kan ongelooflijk therapeutisch zijn, omdat het je helpt je hoofd leeg te maken en creatief te denken.

Ruim je leven op

Ontspanning en mind-fulness bereik je niet altijd door niets te doen. Vaak kunnen mensen ontdekken dat een activiteit echt kan helpen om stress te bestrijden en tot rust te komen. En wat is een betere activiteit dan rommel in je badkamer opruimen?

Begin met kolomkasten en werk door al die onnodige toiletartikelen en medicijnen die de houdbaarheidsdatum hebben overschreden. Ga dan verder met andere willekeurige dingen die zonder goede reden in je badkamer zijn gedumpt. Een volledig schone badkamer is de sleutel tot meer ontspanning in de badkamer.

Katelijne van Leur

Hi, ik ben Katelijne en styling en interieur is echt mijn passie. Hier kan je de leukste en laatste trends vinden om extra van jouw woning te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *