Het juiste bureau kiezen

Het juiste bureau kiezen

Geen bureau is meer een standaard bureau tegenwoordig. Iedereen heeft weer andere wensen voor een bureau en dat heeft ervoor gezorgd dat er veel verschillende soorten bureaus op de markt zijn gekomen. In deze blog wordt uitgelegd hoe je het juiste bureau voor jou kiest. Al de onderstaande bureaus zijn te vinden bij Emob. Dit is een grote meubelwinkel met onder andere een ruim aanbod bureaus.  

Gamebureaus  

Het eerste type bureau wat we onderscheiden zijn gamebureaus. Dit zijn vaak hele grote bureaus waar eventueel meerdere schermen op kunnen staan. Ze hebben ruimte voor grote gamecomputerkasten en boxen. Deze bureaus komen soms ook met speciale accessoires zoals een led-strip om de game-ervaring te verbeteren.  

Verstelbare bureaus  

Verstelbare bureaus zijn zoals de naam al aangeeft bureaus die in hoogte verstelbaar zijn. Deze bureaus worden veelal gemaakt voor mensen met een kantoorbaan. Voor deze mensen is ergonomisch zitten namelijk erg belangrijk. Door een verstelbaar bureau te hebben kunnen ze op de perfecte hoogte zitten en krijgen ze na verloop van tijd geen rug en nek-klachten. Sommige bureaus hebben hoge standen zodat het ook staan-bureaus zijn. Deze zijn voor kantoormensen die actiever willen zijn tijdens hun werk.  

Hoekbureaus 

Mensen die een hoekplek over hebben om een bureau te zetten gaan voor dit type bureau. Het is ontworpen met een hoek van 90° zodat het precies in een hoek past. Met dit bureau kan je in een kleine kamer alle ruimte optimaal benutten.  

Bureau/opbergkast-combinaties 

Een ander type bureau dat is ontworpen om meer ruimte te benutten in een kleine kamer is zijn de bureau/opbergkast-combinaties. Dit zijn grote bureaus die ook veel opbergcompartimenten hebben. Er zijn zelfs opbergkasten waarvan het bureaublad de kastdeur is. En als je die als een middeleeuwse loopbrug naar beneden haalt zal het fungeren als bureaublad. Hierdoor heb je een goede werkplek overdag en ’s avonds heb je een netjes opgeruimde kamer.  

Katelijne van Leur

Hi, ik ben Katelijne en styling en interieur is echt mijn passie. Hier kan je de leukste en laatste trends vinden om extra van jouw woning te genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *